Jäteasiat hoituvat näppärästi verkossa


Milloinkahan jäteauto tulee? Tarvitsisin ylimääräisen tyhjennyksen! Mistä voisin ostaa jäteastian? Kuka hakisi vanhan jääkaapin pois – nämäkin asiat hoituvat verkossa.

Jätehuoltoasioiden hoitaminen OmaEtappi.com verkkopalvelussa käy näppärästi ja helposti. Verkkopalvelussa näet ajantasaiset tiedot jätehuollostasi sekä asiakastiedoistasi ja voit tehdä niihin tarvittaessa muutoksia. Voit käyttää palvelua haluamallasi päätelaitteella missä ja milloin tahansa 24/7.

Mitä palveluja?

ILMAN KIRJAUTUMISTA voit liittyä jätehuollon asiakkaaksi, antaa palautetta, lähettää viestin asiakaspalveluumme sekä tilata tuotteita ja palveluita. Esimerkiksi ison esineen noudon, jäteastian, kompostorin tai pesun jäteastialle.

REKISTERÖITYMÄLLÄ VOIT lisäksi tarkistaa ja muuttaa asiakastietojasi, tarkistaa jäteastian tai jätevesijärjestelmän seuraavan tyhjennyspäivän ja -viikon, muuttaa jäteastian tyhjennysväliä ja tehdä lisätyhjennystilauksen. Lisäksi voit tehdä muutoksia jätehuoltopalveluun, esimerkiksi astiakoon tai -määrän muutoksen tai jätehuollon keskeytyksen vaikka loman ajaksi.

Miten ja missä rekisteröidyn?

Palvelun käyttäjätunnuksena toimii laskusta löytyvä Etapin asiakasnumero.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii Etapin laskun numero. Mikä tahansa lasku viimeisen vuoden ajalta käy. Kirjautumisen yhteydessä käyttäjä saa määritellä uuden salasanan, joka toimii jatkossa palveluun kirjauduttaessa.

etappi_aviisi_1-2018_jateasiat-hoituvat-napparasti-verkossa.jpg

Rekisteröityminen toi kompostorin taloon

Arpaonni suosi Simo Taka-Ahoa Alavudelta Etapin arpoessa OmaEtappi.com:iin vuoden loppuun mennessä rekisteröityneiden kesken kompostoria. Taka-Aho iloitseekin nyt voitostaan. Kompostori odottaa vielä käyttöönottoa. Se on hyvä lisä jätteiden kierrätykseen, sillä kompostoria taloudessa ei ole aikaisemmin ollut. Kunhan ilmat lämpenevät, kompostointi on tarkoitus aloittaa ja saada biojätteet hyötykäyttöön omalla pihalla.

Taka-Aho on tyytyväinen OmaEtappi.com-palveluun, jonka sivuilla tulee silloin tällöin käytyä. Hän on katsonut palvelusta esimerkiksi jäteastian seuraavan tyhjennyspäivän.

– Jäteauto käy meillä neljän viikon välein, mikä on tavallisesti riittävä tyhjennysväli kahden hengen taloudessa. Mutta etenkin juhlapyhien aikaan, kun on väkeä kyläilemässä, jäteastia alkaa täyttyä. Silloin on hyvä katsoa, koska auto tulee seuraavan kerran, Alavuden Tenkulantiellä asuva Taka-Aho kertoo.

Hän pitää muitakin Etapin palveluja hyvänä ja jätteiden lajittelu sekä kierrätys ovat tuttua puuhaa.